KÖRFEZ SÜNGER SAN ve TİC.LTD.ŞTİ.

 

Hakkımızda

Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda yüksek kaliteli ve düşük
maliyetli ve tam zamanında ürün ve hizmet sunmak hedefimizdir.Sürekli İyileşme ve Gelişme ile Sürekli Başarı sloganımızdan yola çıkarak şirket Kalite Yönetim Sistemimizi sürekli iyileştirmekteyiz.


İşte bu noktada müşterilerinin beklentilerine ve mekanlarına uygun izalosyon sünger çeşitleri ile alternatifsiz hizmetimizi sizlere sunuyoruz.Sadece mekanlarınızın izalosyonlarını yapmak değil,kaliteli yaşanılası mekanlara çevirecek kadar iddialı bir marka olan körfez sünger sizlere özel çüzümler üretiyor.

 

Yeni teknolojiler takip ederek en yüksek değerlere ulaşmak  için çaşılmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz.Prensiplerimiz doğrultusunda bize hizmet verecek tedarikçilerimiz ile uzun vadeli iyiilişkiler kurmak ,Tedarikçilerimiz Şirketimiz,Müşterilerimiz arasında işbirliğine dayalı sağlam bir zincir oluşturmak ve müşterilerimize en kaliteli ürünü en uygun şartlarda sunmaktayız.


Gereksinimlerinize uygun olarak ürettiğimiz sünger çeşitleri ile size istediğiniz rahatlığı ve sorunlara çözüm olmaya gayret gösteriyoruz.Siz değerli müşterilerimizin  sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmeniz için kaliteden ödün vermeden körfez Sünger çalışanları olarak sizlere hizmet vermenin mutluluğunu yaşamaktayız.

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Copyright © 2017  -  All Rights Reserved - Powered By ipekcibilgisayar